Hej!

Jag heter Johannes och är en passionerad fotograf, med mer än tio års erfarenhet av att fotografera porträtt, events, bröllop och miljöbilder. Mitt intresse för fotografering väcktes ur frustrationen av att inte kunna ta bra bilder på min kolsvarta katt, Tarzan.

De senaste tio åren har jag periodvis bott i Japan, där jag har haft möjlighet att fördjupa mina kunskaper inom porträtt, natur och eventfotografering. Under de senaste tre åren har mina kameror följt med mig till England, Tyskland, Holland, Norge, Thailand, Brasilien samt Japan.

Jag fokuserar på de små detaljerna i vardagen som brukar bli översedda, och strävar konstant efter att finna skönhet i det vardagliga. Djur (speciellt katter), natur, arkitektur och urbana miljöer tillhör mina favoritmotiv.

Jag fotograferar även bröllop, skulle ni vara intresserad av en dedikerad fotograf med känsla för detaljer, tveka inte att höra av er för att se vad jag kan erbjuda. Jag är främst aktiv i Köping, Västerås och omkringliggande städer, men alltid flexibel vid intresse.

/Johannes Ahlström

Tarzan, en väldigt svart katt.